Няма разцепление в ПГ на Продължаваме промяната“.  Това каза в

...
Няма разцепление в ПГ на Продължаваме промяната“.  Това каза в
Коментари Харесай

Андрей Гюров контрира Митов: Няма разцепление в Продължаваме промяната

Няма разединение в ПГ на " Продължаваме промяната “.  Това сподели в ефира на Българска национална телевизия Андрей Гюров от " Продължаваме промяната “.

Ние сме за рационализация на българската войска. Но въпросът беше по какъв начин се случва този развой и част от нашата група имат подозрение за това по кое време тъкмо ще бъдат направени доставките за първата партида Ф-16 и не са съгласни с метода, който беше застъпен от Борисов да се закупят самолети на картинка, без да има гаранция за тази доставка, посочи депутатът.

След днешния ден аз не мога да кажа в каква посока отива това Народно заседание, призна Гюров. 

Ние искахме да спасим този парламент, да му дадем опция да работи в посока решение проблемите на бизнеса и жителите. Едни хора обаче са доста мощно загрижени да върнат хартиената бюлетина и тя се оказа по-важна от проблемите на жителите, посочи той.

Гюров акцентира също, че бюджетът, който беше признат от кабинета Петков, дружно с актуализацията, направи по този начин, че България да има рекорден стопански растеж за последната година. Именно този бюджет оказа помощ на българите да минат по-лесно през рецесията и помогнаха на стопанската система да бъде по-стабилна.

Депутатът от Политическа партия бе безапелационен, че служебното държавно управление би трябвало да внесе бюджет, вместо да се занимаваме с хартиената бюлетина. И съобщи, че Политическа партия ще внесе декларация, с която да призовем служебното държавно управление да внесе проектобюджет, с цел да обезпечи заплащанията за идната година.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР